Chatlama.net kullanıcı dostu sayfa yapısı ile chat ve sohbet odaları nda 10 yıldır hizmet vermektedir.



Aşk Hikayesi Dizi Oyuncuları – Aşk Hikayesi Dizi Konusu

Aşk  Hikayesi Konusu,Aşk  Hikayesi Oyuncuları,Aşk  Hikayesi,Aşk  Hikayesi Oyuncu Kadrosu,Aşk  Hikayesi Başrol Oyuncuları,Aşk  Hikayesi Dizisi Hangi Kanalda Başlıyor,Aşk  Hikayesi Dizisi  Yayın  Saati Aşk  Hikayesi,Aşk  Hikayesi Dizi Cok Yakında Başlıyor..

Aşk  Hikayesi Dizi Konusu

Kadere isyanla, aşka yakılan ağıtların arasına sıkışıp kalmış genç bir adam… Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulduğunda yitirmenin dokunaklı hikayesi…

Adı Korkut Ali… Almanya’da yurt dışına evlatlık verilen gençlerle yapılan bir televizyon programında kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek gençtir o. Ta ki talihsiz bir olay sonucu ülkesine geri dönene dek…
Giderilemez anne hasretini yaşarken bir de aşk girecektir Korkut Ali’nin hikayesine. Benzerine masallarda bile az rastlanacak bir aşkın hikayesi yakında FOX’ta başlıyor!

Aşk  Hikayesi Dizi Oyuncuları-Aşk  Hikayesi Dizi Oyuncu Kadrosu

Damla Sönmez

Damla Sönmez: (d. 3 Mayıs 1987) Türk oyuncu. 2009 yılında Bornova Bornova filmiyle 46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Türk televizyonunda bir çok yapımda yer alan Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.

St. Joseph Lisesi’ni bitirdikten sonra Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne devam etmektedir.

Filmografi 

Gece Gündüz 2008 (Pınar) (Tv dizisi)
Emret Komutanım 2008 (Karamel) (Tv dizisi)
Fırtınalı Aşk 2007 (Melda Talay) (Tv dizisi)
Sahte Prenses 2006 (Sedef) (Tv dizisi)
Şarkılar Susmasın 2006 (Aycan) (Tv dizisi)
Kapıları Açmak 2005 (Gülşen) (Tv dizisi)
Omuz Omuza 2004 (Pelin) (Tv dizisi)
Camdan Pabuçlar 2004 (Gülçin) (Tv dizisi)

Seçkin Özdemir

 

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu Türk dizi oyuncusu.

Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunu. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı. Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. Antalya İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi. 2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı.

2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı. 2011 yılında ise Muhteşem Yüzyıl’da Leo karakterini canlandırdı. 2011-2012 yayın döneminde Atv’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde İlyas karakterini canlandırmıştır..

 


Başka ne var ?


Yorum Yaz

e-mail adresiniz kimseyle paylasilmaz. Zorunlu alanlar * ile isaretlenmistir.